اگر به دنبال یکی از پیشرفته ترین تلاش های جهان در جهت کاهش ضایعات یکبار مصرف قهوه هستید ، شاید لازم باشد نگاهی به فنجان های خوراکی شرکت Air New Zealand داشته باشید.

در حال حاضر بیش از هشت میلیون فنجان قهوه در سال سرو می شود و شرکت ایر نیوزیلند شروع به آزمایش یک برنامه فنجان قهوه خوراکی کرده است

برای این برنامه، این شرکت هواپیمایی با شرکت fellow company که یک شرکت کوچک خانوادگی که فنجان‌های خوردنی تولید می‌کند که برای استفاده با قهوه طراحی شده‌است، کار می‌کند. خود فنجان‌ها از آرد گندم، شکر، تخم‌مرغ و عصاره وانیل تشکیل شده‌است.

 

جیمی کاشور ، بنیانگذار Twiice ، امروز در اعلامیه ایر نیوزیلند گفت:این فوق العاده است که ایر نیوزیلند با ما همکاری کرده است تا به مشتریان و جهانیان خود نشان دهد که کمی نبوغ و نوآوری می تواند تأثیر بسیار مثبتی بر محیط زیست بگذارد و در عین حال یک تجربه جالب و خوشمزه برای مشتری به ارمغان بیاورد.

 

 

منبع: کانال تلگرامی باریستا