امروز در سایت آیکافی مطلبی را خواندم با این مضمون که شخصی تصمیم گرفته در محل کافه خود عملیات روست قهوه را انجام دهد. به گفته مدیر این کافه:

 

<< هیچ‌کس به اندازه‌ی تیم یک کافه ذائقه‌ی مهمانان آن کافه را به‌خوبی نمی‌شناسد. برشته‌کاری در خود کافه باعث می‌شود کیفیت و طعم قهوه تولیدشده مستقیما تحت نظر کافه باشد. ما قهوه‌ای را روست خواهیم کرد که به لحاظ طعمی چه از نظر انتخاب دانه‌ی سبز و چه نوع برشته‌کاری، خاص کافه خودمان باشد و تجربه‌ی متفاوتی به مهمانان بدهیم >>

 

مدیر این کافه یعنی آقای عبدالملکی بخوبی شرایط بازار را درک کرده و میداند که مشتریان امروزی بخشی از پروسه تولید هستند. مشتری دوست دارد در فرآیند تولید دخیل باشد. شما چطور؟؟؟

تجسم کنید برای اولین بار  وارد کافه ای می شوید و باریستای کافه بجای اینکه قهوه های موجود را به شما پیشنهاد دهد، از شما بپرسد چه نوع دان قهوه ای را میخواهید امتحان کنید. جذاب است مگر نه؟؟؟

 جذابتر هم میشود وقتی نوع قهوه ، نوع برشته کاری و نحوه دم آوری قهوه را خودتان انتخاب کنید. اطمینان دارم برای نوشیدن قهوه به کافه های دیگر سر نمیزنید.