setiyak

تجربیات یک قهوه چی

۵ مطلب در آبان ۱۳۹۸ ثبت شده است

شنبه, ۲۵ آبان ۱۳۹۸، ۰۵:۳۹ ب.ظ ابوالفضل نمرودی
لغت نامه قهوه

لغت نامه قهوه

 لغت‌نامه

(Acidity) 

یکی از سه شاخه‌ی نوشیدنی قهوه است که به صورت تیزی لحظه‌ای و یا ترشی مرکبات مانند سرزنده‌ای بر روی زبان حس می‌شود. این حس تند و تیز مطبوع در ارتباط با قهوه‌هایی است

که در ارتفاع بالایی از سطح دریا کشت می‌شوند. اسیدیتی به عنوان یک کیفیت طعمی قهوه شناخته می‌شود و این کلمه به مهنای اسیدی بودن نوشیدنی (محلولی با PH کمتر از ۷) نیست.

ادامه مطلب...
۲۵ آبان ۹۸ ، ۱۷:۳۹ ۱ نظر موافقین ۳ مخالفین ۰
ابوالفضل نمرودی
جمعه, ۲۴ آبان ۱۳۹۸، ۰۵:۲۷ ب.ظ ابوالفضل نمرودی
برشته کاری در محل کافه

برشته کاری در محل کافه

امروز در سایت آیکافی مطلبی را خواندم با این مضمون که شخصی تصمیم گرفته در محل کافه خود عملیات روست قهوه را انجام دهد. به گفته مدیر این کافه:

ادامه مطلب...
۲۴ آبان ۹۸ ، ۱۷:۲۷ ۰ نظر موافقین ۳ مخالفین ۰
ابوالفضل نمرودی
پنجشنبه, ۲۳ آبان ۱۳۹۸، ۰۴:۵۷ ب.ظ ابوالفضل نمرودی
خبر فوری: فراخوان عضویت در مجمع موسسین انجمن قهوه ایران

خبر فوری: فراخوان عضویت در مجمع موسسین انجمن قهوه ایران

 

معاونت تشکل‌های اتاق ایران از تولیدکنندگان داخلی قهوه و واردکنندگان قهوه سبز جهت عضویت در مجمع موسسین «انجمن قهوه ایران» دعوت به‌‌عمل آورده است.

در آگهی فراخوان اتاق ایران که امروز ۲۱ آبان ۹۸ در روزنامه دنیای اقتصاد به چاپ رسیده، آمده است:

ادامه مطلب...
۲۳ آبان ۹۸ ، ۱۶:۵۷ ۰ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰
ابوالفضل نمرودی